Dangerous eyes






Några fler bilder från Grekland, numera svartvita. Snart kommer Hedda hit. Vi ska försöka hitta något onyttigt att proppa i oss och sedan snacka antar jag. Ha en fortsatt bra trevlig kväll! Puss och kram / Saga.

The light is in our eyes

God kväll! Jag har ganska nyss kommit hem från Diana. Jag och Astrid var där en liten stund nu eftersom att hon åker till Italien imorn och inte kommer hem förens om en månad. Hoppas att hon får det bra, men jag kommer att sakna henne som attan! Jag har rensat lite kläder idag, och lyckats slänga ut ganska mycket i alla fall. Det blir nog mer i morgon gissar jag. Aja, jag ska nog gå och göra i ordning en till kopp te nu. Gott! Ha en bra kväll allesammans! Puss och kram / Saga. <3 =D <3


Flightless Bird

Neej jag har börjat flagna! Någon som vet hur man stoppar flagning, förutom att smörja in sig en massa!?
Haha, aja ha en fortsattbra dag allesammans! x)


/ Saga


Twilight Soundtrack - Full moon

God morgon la blogg! Idag ska jag vara hemma, städa rummet och rensa mina kläder. Eller aa, det där med städa rummet får vi se hur det blir med det. Jag ska i alla fall vara hemma så vitt jag vet. Aja, jag har inte så mycket mer att säga er nu så här kommer en jättebra låt från Twilight-Soundtrack...



Ha en jättebra dag allesammans! Puss och kram / Saga.

One of three




Hallojsan igen! Jag vet att jag hade en ut av de här bilderna i förra inlägget, men jag ville ha med alla så här är ett extra inlägg med dem. Ha det bra!

/ Saga <3 =D <3

Sougia 2009




Jag är hemma från Grekland nu! Det suger! Men kompisar är det ju alltid kul att träffa nu när man kommer tillbaka, vi saknade dig Diana kan jag säga. Helt plötsligt så var vi ju bara tre. Aja, nästa år säger jag bara. Vi hade det i alla fall hur bra som helst och det suger att komma tilbaka till Sverige. Aja, ha en bra kväll allesammans! =D

/ Saga

Peeling

God morgon solstrålar! Åt just frukost ute på alltanen, jag vet inte så varmt men med fleece-tröjan på så vart det riktigt mysigt. Idag så ska jag 1. Packa ännu mer 2. Dusha, body scrub och peeling innan solsemester 3. Fixa naglarna fina och sommarfräscha 3. Klippa och slinga håret, ljusare.

Thats my day!




Aja, det är väl bäst att jag sätter igång om  jag ska hinna allting nu då! Ha en bra dag allesammans! Puss och kram.

/ Saga <3 =D <3

Muffins

Hola amigos! Igår kväll så var Hedda här, vi hade det mys när vi kollade på "O brother where art thou?" och bakade chokladmuffins, vissa lite brända men godkända ändå. Idag så har jag varit i Nacka Forum med pappa. Där fick jag en rutig klänning från  Indiska och en Roling Stones-tröja från Lindex. Dem är båda väldigt fina! I kväll så ska jag vara hemma och packa till Grekland. Jippi! =D Bara två dagar kvar. Jag pratade med Astrid i telefon idag och är hemma igen. Nice! =D På måndag ska hon, jag och Hedda träffa Emil. Myspys! Aja, nog med carebox för idag. Nu ska jag gå och äta muffins! x) 

Ha en bra lördagskväll får man väl säga! Puss och kram / Saga. <3 =D <3


I see your face and I feel your love





Some pictures made by me! x) Ha en bra kväll allesammans! Puss och kram / Saga. <3 =D <3

Halloumi

Tjaba igen! Jag har inte så mycket att göra så jag tänkte skriva in lite carebox på bloggen istället. För det första, så längtar jag asmycket tills på tisdag då jag, Astrid, Hedda och min familj åker till Sougia. Skitkul! Där ska vi sola och bada varje dag och ha det jätteroligt på kvällarna. För det andra, så längtar jag asmycket tills när New Moon kommer ut. Geek jag vet men jag säger bara Live with it! Jag är en Twilight-nörd och det finns inte så mycket att göra åt saken. Just nu så ligger jag och läser Twilight lite till och från. För det tredje, så vill jag vara aspigg och hoppa runt ute i regnet med gummistövlar och galonkläder, men jag är så jävla seg så jag pallar inte. Aja, nu så ska jag läsa llite mer Twilight och sedan ta och göra i ordning min lunch. Jag ska äta marinerad kyckling med halloumi och bönsallad. Mmums!

Ha det bra allesammans, igen. Puss och kram!


Halloumi, bild från google!

/ Saga

Secret Window


Mitt fönster igår, visst är blommorna i bakrunden fina! x)

Puss och kram! / Saga

Det blå vattnet








/ Saga <3 =D <3

New clothes

God kväll allesammans! Idag så har jag varit med Hedda hela dagen, jag sov över där i natt och igår var vi i Forum hela dagen och gick hem därifrån till Hedda i ösregnet. Vi var dygnsura! På kvällen så satt vi med Emil lite vid glasan. Vi badade och hade det mysigt, vi pratade mest. I Forum så köpte jag en rosa klänning från bikbok på rean och ett svart tublinne från H&M, jag har också fått en ny väska, jippi! (gotta love bags) här kommer bilder på de nya fynden!
Ha det bra allesammans! Puss och kram / Saga. <3 =D <3

De andra två tröjorna har jag fått av mamma

Min nya väska

RSS 2.0