The world in a box

Salut! Imorgon så bär det av till skolan igen, inte nice. Men och andra sidan så är det roligt att träffa alla kompisar igen. Idag så har jag varit med Astrid, Hedda och Diana. Det var nice. Åå jag är förkyld, det suger! Aja, jag ska proppa i mig halstabletter så får ni andra ha det så bra i alla fall. Puss och kram / Saga. 
Good Bye! <3 =D <3



En underbar resa

Bonjourno! Nu är jag tillbaka i Sverige. Vi hade det supermysigt i det varma vädret. Här får ni se lite bilder...





Ciao! <3 =D <3


I'm going to Favignana

Tjenare! Imorgon åker jag till Italien allesammans, ha det bra näe jag är borta. Anledningen att jag inte har skrivit är att jag har varit lite krasslig och varit hemma från skolan och därför bara legat i sängen. Men nu ska det solas en vecka framöver! Ha det bra allesammans! Ciao! <3 =D <3
 

Shopping i Värmen

Hallå bloggen! Solen skiner och jag hoppas att ni alla är utomhus en sån vacker dag som denna. Själv har jag precis kommit in för att ta en paus från den stekande hettan. Idag så har jag varit i forum och sikla med mamma och pappa. Därifrån lyckades jag få med mig hem ett par gladiator-skor, en tjocktröja från T-12 och ett par svarta shorts från H&M. Jippiii! xD Ikväll så kommer Astrid hit, mamma och pappa ska iväg så vi ska laga god mat och ha det mysigt. Just nu så är jag jättetrött, jag gissar att jag både har sovit lite för lite denna vecka och att man blir lite dåsig av den sköna solen. Men strunt samma nu ska jag kanske ta och sova middag en stund, hehe. Ha det bra denna vackra lördag! Puss och kram / Saga.


Ps! Förlåt Agnes men jag var helt enkelt tvungen att ha skorna! <3 =D <3

Your way is my way

Hello everybody! Jag kom nyss hem från min dans. Det var jättekul, och vi har blivit indelade i grupper och sätter nu ihop egna koregrafier. Jättekul! En sak som dock är lite mindre kul är att det inte blir någon uppvisning med denna grupp den här terminen eftersom att vi bara är en nybörjargrupp. Aja, imorn så ska jag och Astrid till Friskis & Svettis. Visst är vi duktiga! Haha. x) Aja, ska äta nu. Ha det bra allesammans! / Saga.

I used to save them troubles for another day




Sorry mina ögon ser lite smått galna ut på de två sista bilderna, hehe. Jag har inget att säga det vart bara lite webbcam-bilder-ego-bilder den här gången haha. x) Ha det bra allesammans! Puss och kram / Saga.

Maybe I was blind, but at least I saw who you really are

God kväll allesammans! Är det inte fantastiskt att det är ljust så länge på kvällarna nu. Åå, jag älskar det! Idag så åkte jag till gymmet med mamma efter skolan, det var jätteskönt. Jag sprang mest på band men i slutet så vågade jag prova någon annan sorts mackaper, hehe. Imorgon så ska jag åka och simma igen efter skolan. Åå vad hurtig jag känner mig! Haha. Jag har ingen speciel bild att lägga ut till er så här kommer en gammal bild på mig på halloween.
Hehe, vi var sminkade som typ "familjen Adams" eller något. Haha! xD HA en bra kväll allihopa. Kramar / Saga. <3 =D <3

Just some thoughts

Imorgon så är det skola igen. Det känns som om den här helgen har varit väldigt lång men ändå gått väldigt snabbt. Efter skolan så ska jag nog åka och simma, det är så sjuuukt kul.

Om ungefär två veckor så bär det av, till Italien. Åååå vad jag längar! xD Bye / S


What have they done to my song?


Här är jag, Astrid och Diana som sjunger medans Emil spelar bas på våran kulturkväll i skolan.
Vi sjunger låten "What have they done to my song - Melanie". Kolla gärna in det. Haha! xD
<3 =D <3
/ Saga.

Grattis på dopdagen Alice!

Tjenare! Idag så var jag på Alice dop, det var superkul och solen sken. Jag hann tyvärr inte skriva innan jag åkte dit, men då var Agnes här och vi gjorde i ordning oss och Alice present. Hon fick, av mig, Agnes, Hedda och Ellen, ett par örhängen (som ser ut som ekollon) som min mamma har gjort i silver, en stor godisbit och en nagelborste. Allt i en söt liten muffinspåse! xD

Här kommer det söta dopbarnet på bild...

Är hon inte för söt! :) 

En bild på hela gänget, som var på dopet. Å vad fina alla var, eller hur! ;D

För att se mer bilder så kan ni gå in på min andra blogg.  
Ha en bra kväll allesammans! Puss och kram / Saga.


Lördag

Hola allihopa! Det är lördagkväll och jag är ensam hemma och sitter och äter sallad, "doesn't sound like a saterday to me!" xD Aja, det är rätt skönt att ta det lugnt ibland också. Här kommer lite bilder redigerade av mig.
Ps! Sorry att jag inte skrivit på ett tag. Kramar / Saga.



Regn blandat med sol

Tjenare! Här är en bild på mig hemma hos Astrid i vårsolen idag...

Kramar / Saga. <3 =D <3


Taylor Swift - Love story


Min absoluta favoritlåt för tillfället!
<3 =D <3
/ Saga

Flower-power

Tjenare bloggen! Ursäkta att jag inte har skrivit så mycket på sistonde. Min ursäkt är att jag under helgen bodde hos Hedda eftersom att mina föräldrar bodde i Östersund då.
Idag så var jag hemma hos Astrid, vi satt ute i regnet och drack te. Skitmysigt! Jag skulle egentligen åkt och simmat efter det men det vart lite krångel så jag gjorde aldrig det. Åå, jag måste göra det snart det var så länge sen. Men aja snart så! På vägen hem från Astrid så såg jag jättefina blommor som jag fotade... Here they are!


/ Saga <3 =D <3


RSS 2.0